Bröllop i Hollywood style

Spärra av gator och torg, dax för bröllop i Hollywood anda. VIP gästerna spatserar nedför den röda mattan medans årgångs Champagnen står på kylning tillsammans med kaviaren. Detta är en komihåg lista för dig som vill arrangera ett bröllop i äkta kändisstil.

DiamantRing.jpg Diamant Ring image by eferg
1. Budget
Allt under 5 miljoner är snålt och blir inte lagt märke till i media. Ta lån eller låna av vänner om inte pengarna finns på kontot. Skrev jag att det räknas i dollar?!

2. Stället
GO BIG! Ju större destå bättre. satsa på en katedral om Gud måste vara inblandad annars kan ett stort slott, en egen ö eller en fotbollstadion vara extravagant.

3. Gästlistan 
Glöm alla trista fastrar och kusiner. Leta igenom de senaste veckotidningarna efter potentiella gäster. Politiker går bra.

4. Schema
Bröllop på dagen och fest på kvällen/natten? Satsa på festligheter i flera dagar. De som orkar står på benen sista dagen förtjänar verkligen att vara där.

5. Kläderna
Det gäller att ha ett one-of-a-kind exemplar, specialdesignat för just dig av tex Lars Wallin, Dior eller Armani. Designern ska såklart stå med på gästlistan.

6. Diamanter
Just det, DiamanTER! och inte bara på fingret. Diamanter på skorna, i klänningen, i håret, på tårtan, på golvet......

7. Mat & Dryck
Maten ska lagas av en mästerkock. Gärna mästarnas mästerkock över alla mästare. Det ska bjudas på många rätter och därefter lite till. Drycken ska vara årgångs Champagne.

8. Underhållning
Hur många gånger har man inte pinat sig igenom ett bröllop där sång efter sång som framförts låtit så surt att man bara vill gå hem. Boka artisten som tronar på #1. Kosta vad det kosta vill! 

9. Avslutningen
Fyrverkerier, sångframföranden från popeliten och tal som nästan är ägnat en president. Ingen, och då menar vi ingen ska någonsin glömma detta bröllop. Se till att tv-team och journalister står på första parkett.

10. Bröllopsresan
Om du har råd att resa efter all denna cirkus, åk till någon söderhavsö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0