Till frugan från Odd Molly


Nattlinne från Odd Molly i 100% bomull. Ca 1000 kronor


fullsize
Plånbok/liten väska i guld. Pris: se närmsta Odd Molly återförsäljare

fullsizefullsize
fullsize
Vill ha Tommy!!!!! Romantisk klänning. Pris: se närmsta Odd Molly återförsäljare

fullsize
Boxer

fullsize
Mera boxer

fullsize
Snygga läder handskar

fullsize
Fina detaljer. Finns även i svart.Vardagslyx


Se www.oddmolly.com för fler bilder samt prisinfo.


Erika Lagerbielke


Vackra glas från Mitt & Ditt serien av Erika Lagerbielke för Orrefors, Sweden.


Kronprinsessparet och Kungen beundrar den nya servicen.

Erika formgav även den vackra glas service som Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel fick i Bröllopsgåva av Sveriges folk, riksdag och regering. Servicen är i fem delar, 200 av varje sort.
Orrefors glasen är klassiskt enkla och prydda med parets monogram. En ovanlig detalj är den rimfrostliknande bottnen i glasen.

- Det är en unik servis till unika personer. Jag inspirerades av att vår nordliga kronprinsessa förlovade sig på ett vintrigt Drottningholm, säger formgivaren Erika Lagerbielke

Glasen överlämnades efter lysningsgudstjänsten i Storkyrkan.
Kronprinsessparets service


Erika Lagerbielkes talang och känsla för formgivning gjorde att hon erövrade Orrefors arbetsstipendium och arbetade på glasbruket redan innan hon utexaminerades från Konstfack i Stockholm 1983. Ett år senare fick hon ett stort uppdrag som bestod i att skapa en glasservis för en yngre publik. Resultatet var servisen Intermezzo som skulle komma att bli en av Orrefors bäst säljande och mest populära serier genom tiderna. Erika har själv sagt om den karakteristiska blå droppen i glasets fot:
 
"All min kärlek till glasets hantverk är innesluten i den blå Intermezzodroppen. All min kunskap ligger samlad där."  
 
Det krävdes en stor portion av glasblåsarens kunskap och Erikas målmedvetenhet för att få in den blåfärgade luftbubblan i glasets fot. Intermezzo har funnits i över 20 år, och serien har stadigt utökats med nya föremål, nu finns den även tillgänglig med en svart bubbla.
 
Erika har gång på gång bevisat att hon bemästrar konsten att skapa vackra och användbara serviser där de individuella föremålen och helheten är lika enastående. Hennes glasservis, Difference, som skapades 2002 är revolutionerande; den är medvetet och metodiskt skapad för att förhöja upplevelsen av drycken. I samarbete med vinexperten Bengt Göran Kronstam har formerna tagits fram för att passa olika dryckers karaktär. Formen är alltså anpassad för att få ut det bästa av drycken genom att förstärka egenskaperna och karaktären. Därför finns det till exempel inte bara ett vitvinsglas, utan två, för att både de fruktiga och de krispiga vinerna ska komma till sin rätt.
 

En gröning från H&M

 
399 kr på www.hm.com


Bröllop i Hollywood style

Spärra av gator och torg, dax för bröllop i Hollywood anda. VIP gästerna spatserar nedför den röda mattan medans årgångs Champagnen står på kylning tillsammans med kaviaren. Detta är en komihåg lista för dig som vill arrangera ett bröllop i äkta kändisstil.

DiamantRing.jpg Diamant Ring image by eferg
1. Budget
Allt under 5 miljoner är snålt och blir inte lagt märke till i media. Ta lån eller låna av vänner om inte pengarna finns på kontot. Skrev jag att det räknas i dollar?!

2. Stället
GO BIG! Ju större destå bättre. satsa på en katedral om Gud måste vara inblandad annars kan ett stort slott, en egen ö eller en fotbollstadion vara extravagant.

3. Gästlistan 
Glöm alla trista fastrar och kusiner. Leta igenom de senaste veckotidningarna efter potentiella gäster. Politiker går bra.

4. Schema
Bröllop på dagen och fest på kvällen/natten? Satsa på festligheter i flera dagar. De som orkar står på benen sista dagen förtjänar verkligen att vara där.

5. Kläderna
Det gäller att ha ett one-of-a-kind exemplar, specialdesignat för just dig av tex Lars Wallin, Dior eller Armani. Designern ska såklart stå med på gästlistan.

6. Diamanter
Just det, DiamanTER! och inte bara på fingret. Diamanter på skorna, i klänningen, i håret, på tårtan, på golvet......

7. Mat & Dryck
Maten ska lagas av en mästerkock. Gärna mästarnas mästerkock över alla mästare. Det ska bjudas på många rätter och därefter lite till. Drycken ska vara årgångs Champagne.

8. Underhållning
Hur många gånger har man inte pinat sig igenom ett bröllop där sång efter sång som framförts låtit så surt att man bara vill gå hem. Boka artisten som tronar på #1. Kosta vad det kosta vill! 

9. Avslutningen
Fyrverkerier, sångframföranden från popeliten och tal som nästan är ägnat en president. Ingen, och då menar vi ingen ska någonsin glömma detta bröllop. Se till att tv-team och journalister står på första parkett.

10. Bröllopsresan
Om du har råd att resa efter all denna cirkus, åk till någon söderhavsö.


Fest & Bröllopsmässa i Karlstad23 oktober 2010 öppnar en unik mässa i romantiska och vackra miljöer på Elite Stadshotellet i Karlstad.

Mässan bjuder er på chokladfontän, auktion på exklusiva brudklänningar, mingel med experter kring de mest intressanta områdena. Trendigaste modet från catwalken med fest och bröllopskläder, tips från sommeliern och mycket mycket mera. Låt er inspireras!

Entré 100 kronor
Öppet 11.00-18.00

Elite Stadshotellet Karlstad 


Napa Valley

Napa Valley är USA:s mest kända vindistrikt. Regionen ligger i området North Coast norr om San Francisco i Kalifornien. Det finns inget direktflyg från Sverige till San Francisco, men däremot via Köpenhamn eller annan stad i Europa, eller USA. Exempel på flygbolag är Delta Airlines, SAS, US Airways eller Air France.
 
Vindistriktet är mycket romantiskt med sina vackra vingårdar, resorts och B&B.
Ett Napa Wedding mellan druvklasarna låter som en dröm.

Silverado Resort & Spa, en välbesökt anläggning som anordnar fantastiska bröllop.

Vinrankor i många långa rader


Goda druvor

Här lagras det goda vinet


Till dom små

Bella Tweed Corsage Coat
Söt flickkappa i tweed till höstens och vinterns bröllop. ca 700 kr från Monsoon Children


Klänning i fiskbenmönster och rosette från ZARA. Pris: 229 kr


Blå "finskjorta" med vita detaljer från ZARA. 199 kr


Byxa från H&M. Pris: 99 kr

Camilla Wellton

Höstbrud i Camilla Welltons underbara klänning Venus Dress. En vacker klänning uppsydd i ett otroligt fint och skönt silke/hampa-material i off white. V-formad ringning både fram och bak. Liten fladderärm  och asymmetriskt skuren kjol som går omlott framtill. Camilla Wellton skänker 10% av försäljningsvinsten till Vi skogens hjälparbete. Pris: 3490 kr på www.kotyr.se

Malina

Festklänningar från Malina.


Malina/ Gaia Maxi, Lyxig aftonklänning i 100 % siden och med en utsökt smyckad ringning med svarta veckade dekorationsband samt ett svart brett band som kan knytas i midjan både framtill och baktill. Klänningens vackra auberginefärg känns helt rätt i höst och tillsammans med de svarta detaljerna och modellen för den tankarna till en exklusiv fransk boudoir. Djup v-ringning, rak klänningsmodell, dekorerade axelband som fortsätter ned på ryggen. 3390 kr på www.kotyr.se
 
Malina/Isis, Spektakulär aftonklänning i 100% grå eller lila sidenchiffong, med matchande sidenfoder för vackra skiftningar och lyster. Tunna axelband, empirskärning och rynkad byst. Fin korsdetalj baktill och öppen rygg.

Går att beställa i färgerna: Svart, Lila, Grå och Nude. Pris: 3390 krMalina/Iman Grey, Aftonklänning i 100 % siden i en underbar grå nyans. Det övre chiffonglagret draperas vackert över bysten och bildar en v-formad ringning som övergår i raka axelband baktill. Livet är lätt vadderat och känns stadigt vilket gör den perfekt att bära utan bh under. Det undre sidensatinlagret skapar vackra skiftningar i klänningen. Blixtlås mitt bak samt reglerbara axelband.
Klänningen är relativt liten över bysten och passar väl för dig med mindre byst. Pris: 3390 krMalina/ Santorini Maxi Lavender, En otroligt vacker och lyxig axelbandslös aftonklänning i 100% lavendelfärgad sidenchiffong, med ett ljusare sidenfoder i samma ton för vackra skiftningar och lyster. Empirskärning med fina draperingar i livet. Dolt blixtlås i sidan. Ett brett sidenband medföljer som kan användas antingen i midjan, i håret eller runt halsen. Pris: 3290 kr


RSS 2.0