Återvunnet

Jag har blivit kär.... kär i märket Sägen 2007!

Elin Sigrén startade märket 2007. Namnet skvallrar om intresset för att skapa nya accessoarer av något gammalt. Elin har troligtvis Sveriges största knappsamling. I en studio i Malmö omvandlar hon tex gammalt porslin och knappar ur modehistorien till moderna smycken.
Stig Lindbergs BERSÅ det mest fantastiska porslin som någonsin gjorts. Jag har tyvärr inget ur Berså serien så varför inte ha det som smycken istället? vet inte varför jag gillar det så mycket, det kanske har med färgen att göra..... Älskar grönt! Här några bilder på Elins underverk, önska dig som morgongåva eller ha på dig på den stora dagen. Finns även manchettknappar till män. 


BERSÅ; Stig Lindbergs porslin har återvunnits från gamla tallrikar, försiktigt slipats ut till den fina bladformen och för hand innefattats i silvret som sedan polerats. Mjuka rundade kanter. Silverkrokar. 749 kronorBOLLAR RING; porslin från 1950-talet. 695 kronor


Något blått? PRUNUS ÖRHÄNGEN; Retro porslin av Stig Lindberg som infattats i silver. Vackra! 695 kronor. ADAM; av Stig Lindberg pryder det här vackra armbandet som är handgjort helt i silver. Inget är det andra likt.

Du kan enkelt justera längden från 17- 20 cm med ett vackert och säkert lås. Armbandet är uppbyggt av skinande silverringar som följer armens rörelser och form. De är länkade tillsammans och i mitten av designen tronar tre silverinfattade porslinsbitar som mäter 21 x 21 mm med små individuella skillnader. Bitarna har varsamt slipats till sin form och sedan infattats i silver. Armbandet är stämplat med 925 silver och Sägens logga på baksidan. En vacker presentask medföljer. 1995 kronorGRAFISKA BLAD; Gråsvarta blad. Stora härliga örhängen. 655 kronor

Handla på: http://www.sagenbutik.se/ 
Köp!


Kommentarer
Postat av: Sofia Hiller

supersnyggt!!!

2010-03-03 @ 11:21:17
Postat av: Sofia Hiller

jättesnyggt!

2010-03-03 @ 15:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0